Yoga Rooster Soest

Update Corona Maatregelen april  2021

Hallo yogi!

Wie had er ooit gedacht dat we een jaar later nog steeds zo’n last zouden hebben van de Corona situatie? Ik echt niet. Helaas mag de studio in april nog steeds niet open. Dit is voor de yogastudio een hele lastige tijd en natuurlijk ook voor iedereen die juist nu zo’n behoefte heeft aan ontspanning, verzachting en het werken aan een gezond, sterk en flexibel lichaam. We moeten nog even geduld hebben en ik hoop écht dat de maand mei meer mogelijkheid gaat bieden zodat de studio weer open kan en we aan een wederopbouw kunnen beginnen.

Zwangerschapsverlof
De situatie met de yogastudio is nu even nóg ingewikkelder omdat ik zwanger ben en rond 20 april met zwangerschapsverlof zal gaan. Ik heb een heel fijn verlofrooster met 3 hele leuke en goede docenten samengesteld die de lessen voor mij zullen overnemen tijdens mijn roze (of eigenlijk blauwe) wolk. Helaas kan dit rooster niet direct ingaan met de start van mijn verlof omdat de yogastudio dan nog niet open mag.

De intentie is er om zodra de deuren weer open mogen een zo volledig mogelijk rooster aan te bieden, maar dit is helaas afhankelijk van de ledenaantallen en of er weer groei daarin komt. Vanwege deze situatie zullen we waarschijnlijk tijdens mijn verlof beginnen met een aantal lessen per week op het rooster en zodra er weer wat groei is in de abonnementen, dat er meer lessen op het rooster kunnen komen. Dit betekent dat je favoriete les misschien niet op het rooster zal staan op de tijd dat je gewend bent of wenst - sorry hiervoor! Ik probeer echt voor ieder wat wils op het rooster te krijgen en zoveel mogelijk aan te bieden als financieel voor me mogelijk is. In het begin zal het rooster jammer genoeg niet zijn wat het ooit was, omdat ik de lessen niet zelf kan geven met een kersvers baby'tje.

Voor iedereen is deze lockdown situatie vervelend (op zijn mildst gezegd) en hoe de toekomst er uitziet is onzeker - dat maakt dit voor meeste mensen ontzettend vermoeiend en stressvol. Ik geloof er heilig in dat yoga nu zoveel voor je kan doen! Ik moedig je dan ook aan om zo lang we in de lockdown zitten toch online lessen te volgen en zodra we weer mogen weer lekker naar de yogastudio te komen en de nieuwe docenten Maaike, Nancy en Eva te leren kennen.

Zoomlessen
In de tussentijd geef ik nog even online Zoom lessen, tot 20 april. Het is natuurlijk niet dezelfde ervaring als in de studio de mat uitrollen, maar het geeft je wel een kans om thuis een moment voor jezelf te pakken om toch aan je mentale en fysieke welzijn te werken.

Zodra mijn verlof in gaat, zullen de Zoomlessen NIET worden vervangen door andere docenten. Pas wanneer de yogastudio open mag voor groepslessen, zal het verlofrooster in worden gezet. Dat betekend dat er (hopelijk maar 1 maand) tijdelijk even helemaal geen live-lessen te volgen zijn.

Ik hoop je nog te kunnen zien in een online les voor ik met verlof ga!
Ik blijf in in ieder geval vol hoop dromen dat de yogastudio heel snel weer tot volle bloei mag komen.

Veel liefs,
Anne

Yoga Rooster

Nieuw Online Reserveringssysteem
We Do Yoga is online verhuist naar een nieuw systeem op een nieuwe site. De studio is hard gegegroeid, en de software die we gebruiken moest dus meegroeien!

Alle bestaande accounts zijn overgezet, met al je inschrijvingen en leskrediet.
Maar voor de veiligheid moet je wel eerst een nieuw wachtwoord aanvragen

stap 1: ga naar yoganodes.com/wedoyoga/

stap 2: klik op "Ben je al lid? Klik hier om in te loggen"

stap 3: klik op "Wachtwoord vergeten?"

stap 4: Vul je huidige email adres in, druk op de knop RESET WACHTWOORD
en je ontvangt een email om een nieuw wachtwoord in te stellen.

aanmelden voor lessen

We Do Yoga Lessen

In de yogalessen ligt de nadruk op het eren van je lijf door aandachtig te voelen wat het lijf ervaart met de bewegingen en ademhaling. Door je bewustheid te brengen op volle attentie, intentie en vriendelijkheid voor je lijf, zoeken we samen de uitdaging in kracht en de grenzen van soepelheid van je lichaam op.

Elke yogasoort is een andere ervaring en elke docent geeft op een unieke manier les. Het is altijd een goed idee om alle lessen en docenten eens uit te proberen om te ervaren wat het beste bij je past.

leer onze docenten kennen
hatha yoga soest

|  hatha yoga  |
zacht & bewegelijk

Hatha yoga is een rustige les waarin het verlengen van de spieren en een bewuste rustige ademhaling centraal staat.  Met Hatha leer je de ademhaling te gebruiken om rust in jezelf te vinden en spanning in je lijf los te laten.  Tijdens deze les werk je aan soepelere gewrichten en spieren en een goed doorbloed lichaam. Je kalmeert je zenuwstelsel en beoefent mindfulness.

lees meer
Kundalini yoga soest

|  kundalini yoga  | 
inspannend & meditatief

Kundalini yoga is een dynamische samenstelling van houdingen, fysieke oefeningen, ademhalen, meditatie, mantra zingen en ontspanning. De combinatie ervan stimuleert het klierensysteem, versterkt het zenuwstelsel en vergroot de long capaciteit; het is erg gericht op het loslaten van stress. Tijdens deze les werk je ook aan spierkracht, uithoudingsvermogen en het versoepelen van je rug.

lees meer
yin yoga soest

| yin yoga |
langzaam & inspannend

Yin yoga is een zachte les waarin de focus ligt op het bindweefsel; de fascia, pezen, banden en de gewrichten. Elke houding wordt 3-5 minuten volgehouden om bindweefsel de kans te geven te versoepelen. Tijdens deze les werk je aan spanning verminderen, flexibiliteit, je ademhaling verdiepen en het kalmeren van je zenuwstelsel.

lees meer
vinyasa yoga soest

| vinyasa yoga |
dynamisch & inspannend

Vinyasa yoga is een dynamische les waarin de beweging onafgebroken in een flow doorgaat op het ritme van de ademhaling. Tijdens deze les werk je aan spierkracht en spierverlenging. Ook werk je aan uithoudingsvermogen en train je je conditie, laat je spanning los en vergroot je je longcapaciteit.

lees meer
zwangerschapsyoga soest

| zwangerschapsyoga |
langzaam & ontspannend

Zwangerschapsyoga is een zachte les waarin het versterken en versoepelen van de rug, bekken en bovenbenen centraal staat. Het is een les om te verbinden met je veranderende lijf en de bijbehorende zwangerschaps kwaaltjes en ongemakken te verminderen zodat je meer kan genieten van je zwangerschap en kan voorbereiden op de bevalling.

lees meer
sadhana soest

| Mama & Baby Yoga |
herstellend & ontspannend

De Mama & Baby les is een fantastische manier voor (op)nieuwe moeders om sterk en ontspannen te blijven zonder een oppas te hoeven regelen. In deze les ontdek je veilige en makkelijke manieren om je hardwerkende lichaam te bewegen op een manier dat je tegelijkertijd je lichaam rekt, traint en interactief met je baby bezig bent.

lees meer
restorative yoga soest

| restorative slow flow yoga |
herstellend & ontspannend

Restorative Slow Flow is een rustige les om het zelfherstellende vermogen van je lichaam te ondersteunen. Voelen en rekken van het lichaam staan centraal om spanning en stress los te laten. Een kalme yogareeks (milde Hatha) wordt gecombineerd met houdingen die we langer vasthouden (Yin en rRestorative). Zo werk je aan een diepe ontspanning in spieren, bindweefsel én zenuwstelsel.

lees meer