yoga workshops

Workshops bij We Do Yoga

Naast de vaste lessen op het rooster, vinden we het enorm leuk om workshops aan te bieden van verschillende docenten met verschillende en bijzondere expertises. Je innerlijke pad van groei en ontwikkeling is zo speciaal, bij We Do Yoga helpen we je daar graag bij.
Wanneer er niet genoeg aanmeldingen zijn voor een workshop, laten we het niet doorgaan en krijg je de betaling teruggestort.

Jeanine van der Vlies

So Purkh Intensive: Japa Recitation met Jeanine van der Vlies

Met drs. Jeanine van der Vlies
| zondag 29 september 2019 |
14.00 - 17.00 uur

Het chanten van SO PURKH healt, uplift en transformeert de relatie van vrouwen met betrekking tot hun eigen mannelijke kant en de mannen in hun leven.

Wil je je relatie met mannen en met je eigen mannelijk kant veranderen, verbeteren en hierin patronen doorbreken? Dan raad ik je deze recitatie bijeenkomst van harte aan!

Yogi Bhajan zegt dat je het volgende kunt manifesteren wanneer je de So Purkh reciteert:
* healen van een tot drie mannen in je leven. Bijvoorbeeld je vader, zoon en vriend/man.
* een toekomstige partner in je leven te laten verschijnen
* zwanger te worden van een zoon
* je karma met betrekking tot relaties met mannen opschonen
* een man dichter bij zijn 'ware ik' te brengen en in zijn kracht te
zetten

De recitatie-middag beginnen we met een Kundalini yoga set en een meditatie om ons Karma te 'clearen' om beter te kunnen manifesteren door middel van de mantra. Daarna zullen we de So Purkh Shabd 2,5 uur achter elkaar chanten waarbij ik 'de space' zal houden. De groepsenergie versterkt de kracht van de mantra. We sluiten af met een diepe ontspanning.
Wanneer je aangeeft dat je wilt deelnemen, krijg je de mantra en de tekst opgestuurd, zodat je er zelf thuis alvast mee kunt oefenen en zo de energie ook kunt ervaren.
Na de recitatie-ochtend kun de mantra zelf oppakken en 40 dagen 11x per dag chanten. Er is een besloten facebookpagina aangemaakt worden om ervaringen te delen en je te ondersteunen tijdens dit proces.
Voor deze recitatie-ochtend is geen (kundalini)yoga-, meditatie- en/of recitatie-ervaring vereist.

Wie is Jeanine/Sachdhyan Kaur (1973):
Jeanine (Sachdhyan Kaur) begon al op zeer jonge leeftijd (5 jaar) met mediteren en 'stil zijn'. Zo leerde zij dat in de Stilte de antwoorden liggen. Zij heeft altijd geloofd in de kracht van taal en klank en het manifestatievermogen van gedachtenkracht en visualisatie vanuit een staat van Stilte. Dit komt mede naar voren in haar werk als Integratief Hypno- en Psychotherapeut en SNR Healer.
In 2009 kwam zij in aanraking met Sat Nam Rasayan Healing. Ze is KRI gecertificeerd Kundalini Yoga & Meditatie lerares en geeft les sinds 2010. Op dit moment is zij Sat Nam Rasayan Lerares in Opleiding. Jeanine heeft haar eigen praktijk voor Sat Nam Rasayan Healing, Therapie en Energetische Space Clearing genaamd Shine Company, met een brede internationale clientèle.
Naast het opvoeden van haar twee dochters, ziet zij het healen en mensen helpen zichzelf te helpen als doel van haar komst op aarde. Door haar verhoogd intuitief vermogen is zij in staat mensen 'te lezen' en te zien wie ze in de kern zijn en hoever ze daar vanaf staan. Haar hogere intentie is het dan ook om clienten/studenten zich te laten openen, in hun kracht te zetten en hen te begeleiden naar hun ware 'ik’, zodat ze vanuit hun volledige potentie kunnen leven

 | € 35 |

aanmelden via account