yoga workshops

Workshops bij We Do Yoga

Naast de vaste lessen op het rooster, vinden we het enorm leuk om workshops aan te bieden van verschillende docenten met verschillende en bijzondere expertises. Je innerlijke pad van groei en ontwikkeling is zo speciaal, bij We Do Yoga helpen we je daar graag bij.
Wanneer er niet genoeg aanmeldingen zijn voor een workshop, laten we het niet doorgaan en krijg je de betaling teruggestort.

Volle Maan les

Kundalini Les: Full Moon in Gemini

Met Anne
| vrijdag 23 november 2018 |
20.30 - 21.45

Kom gebruik maken van de Volle Maan energie en laat het je transformeren voor de nieuwe maancyclus! De volle maan staat deze maand in Gemini (Tweelingen) en ze leert ons deze maan(d) om te verlangzamen & to get real met onszelf. Doe mee met de Kundalini Full Moon les om te ervaren hoe yoga, meditatie en maanrituelen je kunnen begeleiden.
De dag van de volle maan is een hele gunstige dag om te mediteren en yoga te doen. De maan heeft een grote invloed op water en aangezien ons lijf grotendeels uit water bestaat, heeft de maan ook invloed op onze gemoedstand. Tijdens de volle maan heb je een natuurlijke hogere energie en kan je die gebruiken om je creativiteit en gemoedsstand te verhogen.
Tijdens de Full Moon les doen we transformerende Kundalini kriyas en helende meditaties om de kracht van de maan te gebruiken wanneer ze op haar sterkst is.

 | € 11 |

aanmelden via account
Yin & ho'oponopono

Yin & Ho'oponopono: het Hawaiiaanse vergevingsritueel

Met Ida Pankras
| zaterdag 29 december 2018 |
14.00 - 16.00

Yin Yoga XL en Ho’oponopono: een vergevingsritueel
In deze unieke workshop gaan we iets heel bijzonders doen! Yin Yoga en een eeuwenoud geestelijk-spirituele reinigingsmethode, komen samen.
Bij Yin Yoga verblijven we langer in een yogahouding waardoor het dieperliggende bindweefsel wordt aangesproken en kan smelten. Dit zorgt niet alleen voor meer flexibiliteit in ons lichaam, maar ook in onze geest. Het bindweefsel verhardt door de stress die we gedurende ons leven opdoen. In dit bindweefsel (fascia) bevindt zich celgeheugen: een databank waar al onze ervaringen zijn opgeslagen. Alle conditioneringen van onszelf, onze ouders, voor-ouders en parallelle levens kunnen we terugvinden in ons lichaam.
Ho’oponopono, een oud Hawaiaans vergevingsritueel heeft een diepreinigend effect op alle bewuste en onbewuste lagen in ons. Deze zeer eenvoudige methode reinigt onze zorgen, angsten, oude gedragsstructuren en paradigma’s. Het is als het ware het uitwissen van oude informatie, neutraliseren van herinneringen, waardoor er weer een nieuwe balans, harmonie kan ontstaan.
Ben je bereid om 100% verantwoordelijkheid te nemen voor jouw leven?
Ben je bereid om te vergeven wat is geweest en jezelf vrij te maken van belemmerende overtuigingen?
Een buiging te maken voor het leven? Mededogen te ervaren voor jezelf, je lichaam, de ander, de wereld?
Grootse sprongen in ontwikkeling door te vertragen, in je lichaam aanwezig te zijn en te aanvaarden.
Kom je ook deelnemen aan deze bijzondere workshop?

 | € 30 |

aanmelden via account
Soepele Rug workshop

Soepele Rug met Fysiotherapeut Manja Weijers

Met Manja Weijers
| zondag 20 januari 2019 |
16.00 - 18.00

Fysiotherapeut en Yogadocent Manja komt weer een hele waardevolle workshop geven!
Deze workshop is bedoeld voor iedereen die wel eens worstelt met pijn in rug en/of schouders, die wel eens of structureel last heeft van stijfheid in nek/schouders of rug.
Je leert luisteren naar waar je wervelkolom en gehele rug behoefte aan heeft. We gaan aan de slag met rustige bewegingen om de gehele wervelkolom los te maken. Er zal meer ruimte ontstaan in de borstkas waardoor de adem beter kan stromen en er meer ontspanning kan ontstaan. De stressrespons zal verminderen waardoor je meer ruimte gaat ervaren. Een positieve beweging dus.
Je onderrug krijgt meer vrijheid om te bewegen en dat ga je ook merken in je heupen die losser aan gaan voelen. Pijn en stijfheid gaan op termijn verdwijnen. Daarnaast ga je je rug ook weer activeren, sterker maken. We starten klein, met simpele oefeningen om je core te activeren. Zodat je rug niet alleen soepel is, maar ook sterk!
De workshop is laagdrempelig, iedereen kan meedoen, mits je op de grond kunt liggen. Alle bewegingen zijn namelijk op de grond. Contact met de grond is belangrijk om te ontspannen en door deze ontspanning kun je makkelijker activeren.
Over Manja:
"Tijdens mijn lessen en behandelingen combineer ik altijd mijn achtergrond als yogadocent en fysiotherapeut. Ik zie het niet los van elkaar. Als therapeut vind ik het fijn om mensen te helpen en om te onderzoeken wat het lichaam nodig heeft. De zachtheid van yoga kan daarbij vaak helpen. Allignment en bewust bewegen vind ik erg belangrijk, maar bovenal liefde en compassie voor jezelf tijdens de les en daarbuiten."

 | € 35 |

aanmelden via account