yoga workshops

Workshops bij We Do Yoga

Naast de vaste lessen op het rooster, vinden we het enorm leuk om workshops aan te bieden van verschillende docenten met verschillende en bijzondere expertises. Je innerlijke pad van groei en ontwikkeling is zo speciaal, bij We Do Yoga helpen we je daar graag bij.
Wanneer er niet genoeg aanmeldingen zijn voor een workshop, laten we het niet doorgaan en krijg je de betaling teruggestort.

Healing Yoga Reiki

Healing Yoga: Pranayama, Yin Yoga & Reiki

Met Charlot Spoorenberg
| zondag 24 februari 2019 |
14.00 - 16.00

In de workshop Healing Yoga combineren we drie technieken die om ‘levensenergie’ draaien: Pranayama (in India staat prana voor levensenergie), Yin Yoga (‘Chi’, zo noemen de Chinezen het) en Reiki (’Ki’, zoals de Japanners het noemen) Het draait allemaal om energie, maar de benadering is in de filosofieën net even anders. Over één ding zijn ze het in India, China en Japan eens: als levensenergie stagneert, kun je ziek worden, pijn krijgen, of bijvoorbeeld vermoeid raken.

Tijdens deze workshop willen we de energie laten stromen. Dit doen we door rustige, ademhalingsoefeningen, diepgaande Yin-houdingen en een uitgebreide liggende meditatie en ontspanning. Tijdens de hele workshop gedeelte ontvang je individueel en als groep een Reikibehandeling.

Je zult een diepe ontspanning ervaren die tegelijkertijd opwekkend is.

Neem warme sokken mee en eventueel een eigen dekentje.

 | € 30 |

aanmelden via account