yoga workshops

Workshops bij We Do Yoga

Naast de vaste lessen op het rooster, vinden we het enorm leuk om workshops aan te bieden van verschillende docenten met verschillende en bijzondere expertises. Je innerlijke pad van groei en ontwikkeling is zo speciaal, bij We Do Yoga helpen we je daar graag bij.
Wanneer er niet genoeg aanmeldingen zijn voor een workshop, laten we het niet doorgaan en krijg je de betaling teruggestort.

Sat Nam Rasayan Workshop

Introductie Workshop: Sat Nam Rasayan Healing

Met drs. Jeanine van der Vlies
| zaterdag 16 maart 2019 |
14.00 - 16.30 uur

*Bring a buddy en dan is de workshop maar €20! Meld je dan even per mail aan*

Ben je nieuwsgierig naar wat SAT NAM RASAYAN nou precies is?
Wil je leren om in een Neutrale Staat te zijn en hoe het is om van hier uit te HEALEN ? Dan is deze workshop zeker iets voor jou!

SNR is een eeuwenoude meditatieve vorm van healing oorspronkelijk afkomstig uit India en Tibet en maakt deel uit van de Kundalini Yoga traditie van Yogi Bhajan. Sat Nam Rasayan (SNR) betekent ‘diepe ontspanning in de ware identiteit’.
In Sat Nam Rasayan healing wordt ziekte benaderd als een tendens van het lichaam om te reageren. Deze reactie kan zich uiten in een emotioneel of mentaal probleem, lichamelijke pijn of een ziekte.
De Sat Nam Rasayan practioner/healer leert om vanuit een meditatieve neutrale staat deze reacties en blokkades te lokaliseren en op te lossen. De meditatieve neutrale staat bereik je door te oefenen met je zintuigen en elementen waardoor je leert alles op hetzelfde moment waar te nemen. Deze bewuste staat maakt het mogelijk in Shunya (state of silence) te leven: een complete stilte waarin alles een is. Oftewel non-dualiteit.

In deze Sat Nam Rasayan Introductie Workshop leer je:

* De 5 dogma´s waarop SNR gebaseerd is
* Hoe je in een Neutrale Staat komt en blijft
* Werken met je zintuigen in de ‘Sensitive Space’ en hoe je van daar uit kunt healen
* Het bestaan van de Sacred Space
* Hoe het voelt om te healen vanuit een meditatieve staat en geheald te worden

VOOR WIE: Iedereen die wil leren healen vanuit een non/ duale staat. Ervaring met Kundalini Yoga is een pre, maar zeker geen must.
Er is ook mogelijkheid om een Healing & Reading te boeken bij Jeanine na de workshop voor €60 voor 45 minuten.

Wie is Jeanine/Sachdhyan Kaur (1973):
Jeanine (Sachdhyan Kaur) begon al op zeer jonge leeftijd (5 jaar) met mediteren en 'stil zijn'. Zo leerde zij dat in de Stilte de antwoorden liggen. Zij heeft altijd geloofd in de kracht van taal en klank en het manifestatievermogen van gedachtenkracht en visualisatie vanuit een staat van Stilte. Dit komt mede naar voren in haar werk als Integratief Hypno- en Psychotherapeut en SNR Healer.
In 2009 kwam zij in aanraking met Sat Nam Rasayan Healing. Ze is KRI gecertificeerd Kundalini Yoga & Meditatie lerares en geeft les sinds 2010. Op dit moment is zij Sat Nam Rasayan Lerares in Opleiding. Jeanine heeft haar eigen praktijk voor Sat Nam Rasayan Healing, Therapie en Energetische Space Clearing genaamd Shine Company, met een brede internationale clientèle.
Naast het opvoeden van haar twee dochters, ziet zij het healen en mensen helpen zichzelf te helpen als doel van haar komst op aarde. Door haar verhoogd intuitief vermogen is zij in staat mensen 'te lezen' en te zien wie ze in de kern zijn en hoever ze daar vanaf staan. Haar hogere intentie is het dan ook om clienten/studenten zich te laten openen, in hun kracht te zetten en hen te begeleiden naar hun ware 'ik’, zodat ze vanuit hun volledige potentie kunnen leven

 | € 30 |

aanmelden via account
Spring Equinox workshop

Summer Solstice Kundalini Celebration

Met Anne de Jong
| vrijdag 21 juni 2019 |
20.30 - 22.00 uur

Kom de Zonnewende vieren met deze speciale Kundalini yoga workshop! Dit is een Yogic Experience om niet te missen - we gaan een zomerfeestje maken met kriya en meditatie om al je energetische systemen klaar te maken voor de shift naar de zomer.

Summer Solstice is meer dan alleen een shift van lente naar zomer. Het is een  tijd waarin je een unieke kans hebt om de geest te cleansen en blokkades door  te breken die je misschien al jaren tegen houden.

"We live by the sun energy, there is no lie about it. That is why when the energy of the sun is the highest we do this sadhana to leave everything. Come home when you can because there are two things in life: Summer Solstice and Winter Solstice, when the divine cosmic energy can help you to elevate your consciousness and your health." -Yogi Bhajan

 | € 11 |

aanmelden via account