Vinyasa Flow

Vinyasa yoga is een dynamische les waarin de beweging onafgebroken in een flow doorgaat, op het ritme van de ademhaling. Tijdens Vinyasa werk je aan kracht opbouwen in je lijf, spieren verlengen en aan je uithoudingsvermogen. Door de flow van bewegingen heb je weinig tijd om afgeleid te worden door je gedachtes.

Voor wie? Voor iedereen die behoefte heeft aan een actieve yoga stijl, waar je niet alleen aan spierkracht en cardio werkt, maar ook tot ontspanning komt

Intensiteit: Zwaar

Hatha Flow

Hatha yoga is een rustige les waarin het verlengen van de spieren en een bewuste rustige ademhaling centraal staat. Hatha yoga vormt de basis van alle fysieke yoga vormen en gaat om het vinden van balans in het lichaam en geest. In het Sanskriet betekent 'Ha' zon, en 'Tha' maan. Het gaat om de balans vinden tussen de uitersten; warm en koud, hard en zacht, hoofd en lichaam. Die balans kan je vinden door beweging en ademhaling samen te brengen om daarmee de blokkades in het lijf op te lossen en ruimte in het hoofd te creëren voor innerlijke rust.

Voor wie? Voor iedereen die behoefte heeft aan een zachte les met asanas (yoga houdingen) en pranayama (ademhalingsoefeningen) om het lichaam te versterken, de spieren te verlengen en de geest te laten ontspannen.

Intensiteit: Licht

Restorative Slow Flow

Restorative Slow Flow is een rustige les om het zelfherstellende vermogen van je lichaam te ondersteunen. Voelen en rekken van het lichaam staan centraal om spanning en stress los te laten. Een kalme yogareeks (milde Hatha) wordt gecombineerd met houdingen die we langer vasthouden (Yin en Restorative). Zo werk je aan een diepe ontspanning in spieren, bindweefsel én zenuwstelsel.

Voor wie? Voor iedereen die behoefte heeft aan een zachte les met asanas (yoga houdingen) en pranayama (ademhalingsoefeningen) om het lichaam diep te laten ontspannen en herstellen.

Intensiteit: Super ontspannend

Yin

Yin yoga is een zachte meditatieve les waar de focus ligt op het voeden en versoepelen van bindweefsel en gewrichten in plaats van de spieren. Door 1 houding langer vast te houden (3-5 minuten), leer je goed naar lichaam te luisteren en heel bewust spanning los te laten.

Voor wie? Voor iedereen die behoefte heeft aan een rustige les, maar uitdaging zoekt in het versoepelen van gewrichten.

Intensiteit: Licht

Benieuwd hoe je les kan volgen? Bekijk de tarieven!