We Do Yoga Docenten

Anne We Do Yoga

Anne de Jong
Oprichtster WDY
Kundalini, Hatha, Yin, Vinyasa & Zwangerschaps Yoga

"Mijn yogapad begon in een tijd van mijn leven waar ik niet goed in mijn vel zat. Ik was niet de persoon wie ik wilde zijn en ik had niet de gezondheid die ik wilde maar ik wist dat er een manier moest zijn om me te helpen daar te komen. En die was er. En dat pad was voor mij yoga. Het was liefde op eerste gezicht en naarmate ik yoga beter leerde kennen, werd de liefde met de jaren alleen maar sterker en dieper. Ik begreep steeds meer over de diepe werking van de fysieke oefeningen op de geest - de twee spiegelen elkaar altijd. Na een paar jaar docent te zijn, kreeg ik de kans van mijn leven - een eigen yogastudio opzetten! Met heel veel plezier verzorg ik nu dagelijks verschillende soorten yogalessen en workshops en mag ik mijn tijd doorbrengen met het helpen van anderen weer goed in hun lijf te laten voelen. Wat me heel veel voldoening geeft, is om te zien hoe mensen de lessen verlaten: lichter, blijer en stralender. De laatste jaren ligt mijn hart bij Kundalini Yoga en blijf ik doorleren in de rijke en diepe yogafilosofie.  Mijn lessen varieën van uitdagend tot heel ontspannen, maar altijd met de nadruk op wat voor jouw unieke lichaam goed voelt."

Juliette We Do Yoga

Juliette Schuurmans
Vinyasa Yoga

"Een paar jaar geleden ontdekte ik verschillende vormen van dynamische yoga. Yoga helpt me de balans te vinden tussen lichaam en geest. Ook merkte ik al snel dat ik leniger, soepeler en krachtiger werd. Na elke yogales voelde ik me energieker, ontspannen en lichter. Één les per week werden er al snel meer, wat uiteindelijk resulteerde tot een opleiding tot yogadocent. Door mijn dagelijkse practice op de mat leer ik mijn lichaam steeds beter kennen, of beter gezegd een verfijnder bewustzijn van lichaam en geest. Ik ben van mening hoe meer je je ware zelf ontdekt, des te beter je kunt doceren vanuit jouw hart en jouw ervaringen. Want het menselijk lichaam is bijzonder, mooi en er valt nog zoveel te ontdekken. We slaan spanningen van verschillende emoties op in diverse gebieden in ons lichaam. Elk lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. In mijn lessen is er aandacht voor het synchroniseren van ademhaling en beweging, waardoor er een flow ontstaat. De houdingen volgen elkaar in een verrassende volgorde op. Al het goede dat yoga kan brengen deel ik graag met anderen!"

Charlot We Do Yoga

Charlot Spoorenberg
Hatha & Vinyasa Yoga

“Mijn liefde voor yoga is zo’n vijftien jaar geleden opgebloeid. Ik ontdekte dat ik het heerlijk vind mijn lichaam te bewegen, het te voelen en te voeden. Dat yoga veel meer is dan het doen van houdingen, ontdekte ik in India. Ik woonde hier bijna anderhalf jaar bij mijn leraar in een ashram (spirituele gemeenschap). Ik deed in India ook mijn Vinyasa docentenopleiding. Terug in Nederland begon ik met lesgeven en heb ik diverse opleidingen gevolgd, zoals Yin Yoga en Kinderyoga. Ik heb nu vaste lessen bij verschillende yogastudio’s en geef workshops. Naast yogadocent ben ik tekstschrijver en schrijf ik o.a. voor Yoga International Magazine.”

Marloes We Do Yoga

Marloes Faddegon
Restorative Flow Yoga

“Kennis overbrengen en een sportieve leefstijl vormen de rode draad in mijn leven. Schaatsen vloeide voort in schaatsles geven. Voor de klas staan resulteerde in het organiseren van nascholing voor onderwijsprofessionals. En yoga doen leidde uiteindelijk tot het geven van yogalessen bij verschillende yogastudio's en het schrijven van yogablogs voor welikeyoga.nl. In de yogales nodig ik je uit op zoek te gaan naar de ontspanning in de inspanning. Om jezelf uit te dagen en tegelijkertijd je grenzen te respecteren. En om te leren luisteren naar wat je lichaam je vertelt.”