nieuw bij We Do Yoga

Informatie voor nieuwe Yogi's

Ben je nieuw bij We Do Yoga? Dan leggen we graag eerst wat dingen uit zodat je relaxed aan yoga kan beginnen.

Onder het tabblad Rooster kan je het lesrooster en de verschillende les omschrijvingen vinden. Je eerste les is een introductieles en kan je voordelig voor €7.00 kopen. Wanneer je na je proefles besluit meer yoga te gaan doen, ontvang je €7.00 korting op je eerste betaling en is je introductieles dus gratis! Om je aan te melden voor je eerste les, maak een gratis account aan via ons online reserveringssysteem. In het systeem kan je vervolgens ook het abonnement / lespakket kopen wanneer je na je proefles helemaal hooked bent aan yoga.

Het kiezen van je eerste les
Vind je het moeilijk om te besluiten welke les je als eerste moet proeffen?
Als je nog nooit yoga hebt gedaan, is Hatha yoga een fijne les om mee te beginnen. Hatha is een rustige les waarin je je lichaam goed kan leren kennen in de houdingen en kennis kan maken met yoga.

Ben je meer opzoek naar een fysiek uitdagendere en meditatieve ervaring? Dan is Kundalini yoga een leuke om mee te beginnen.

Voor meer ontspanning bij stijve gewrichten & spieren, of een heel sportief leven, is Yin heel geschikt om te proberen. In deze les leer je heel goed spanning loslaten.

Heb je meer zin in actie en het versterken & versoepelen van je spieren en conditie opbouwen, dan is Vinyasa een super les om te doen.

Aanmelden voor de les
We Do Yoga werkt met een online reserveringssysteem. Je kan hier een gratis & vrijblijvend account aanmaken. Nadat je je proefles hebt gebruikt, kan je via IDEAL een lespakket of abonnement aanschaffen. De abonnementen lopen vervolgens via automatische incasso.
Daarna kan je elke les volgen waar je zin in hebt! Als je voor een les bent aangemeld, maar je kan toch niet komen, kan je tot 15 mins van tevoren in je account nog afmelden.

In het systeem is ook een berichtenbox waarin belangrijke aankondigen worden gestuurd, en ook een chatsysteem waarin alle leden berichten kunnen sturen. Als een les onverwacht niet doorgaat, ontvang je een sms als je voor die les staat ingeschreven.

Extra lessen & workshops
Elke maand zijn er ook extra lessen  op het rooster. Elke 3de zaterdag van de maand is er een Kundalini Sadhana les om 05.45 uur 's ochtends, de opbrengsten gaan naar het goede doel! En elke maand op de volle maan, is er een Full Moon les. Al deze lessen kan je ook via het systeem reserveren.

Er zijn regelmatig ook bijzondere workshops te volgen bij We Do Yoga met verschillende docenten. Deze workshops reserveer je ook via het online systeem.

nieuw bij We Do Yoga