Loading...

Wat als ik je zou vertellen dat je ...

  • Het stressniveau op de werkvloer enorm kan verlagen in een uur of twee per week?
  • Het ziekteverzuim van de medewerkers omlaag kan brengen?
  • Werktevredenheid kan laten stijgen?
  • Je team hechter en gelukkiger kan maken?

Guess what? -- dit kan je allemaal bereiken met yoga op de werkvloer!

Tijdens de gemiddelde werkdag wordt er weinig aandacht besteed aan fysieke beweging en lichaamshoudingen. Veel mensen met zittend kantoorwerk hebben hierdoor regelmatig last van rug & schouder problemen, hoofdpijn en buikpijn.
Naast fysieke problemen, hebben veel mensen ook te kampen met werkstress, wat serieuze gevolgen heeft voor de gezondheid en de productiviteit van een werknemer — en dus ook serieuze gevolgen heeft voor de gezondheid en productiviteit van het bedrijf.

bedrijfsyoga infographic Soest

Bedrijfsyoga - wat houdt dat in?

We Do Yoga geeft workshops, trainingen, en yogalessen op kantoor om werkstress en fysieke belastingen te verminderen. Anne zet de technieken in van Kundalini yoga om snel en effectief mensen de ervaring te geven van stress verlichten. Een workshop of yogasessie is een leuke manier om de dag op te breken (of te beginnen / af te sluiten) waarin werknemers de kans krijgen om even naar binnen te keren, bezig te zijn met hun welzijn, en een gewoonte van mindfulness en mentale weerstand kunnen opbouwen. Lees het blog 6 redenen om Kundalini Yoga op Kantoor te Doen voor meer informatie over de effecten.

De lessen kunnen op verschillende manieren worden ingedeeld, helemaal ingericht op de wensen en capaciteit van het bedrijf. Het kan in de vorm van management & teambuilding events, eenmalige workshops, of een traject van wekelijkse lessen.

Bedrijfsyoga aanbod

Ervaringen van deelnemers

Na een paar lessen voelde ik dat ik veel beter kon loslaten en me beter kon concentreren de hele dag. Ik kan elke week niet wachten tot de dinsdagmiddag les.
Jan
Ik had nog nooit yoga gedaan, maar nu dat het tijdens werktijd kan, merk ik hoe erg ik het nodig heb. Heel fijn dat het zo kan!
Peter

Waarom bedrijfsyoga met We Do Yoga?

Ik ben Anne en ik ben yogadocente. Voordat ik mij fulltime op lesgeven richtte, heb ik in verschillende bedrijven gewerkt waar het thema stress en ontevredenheid op de werkvloer zich telkens herhaalde. Ik begon steeds beter te begrijpen dat dit de norm was, terwijl het niet zo hoefde te zijn.  Mensen hebben het nodig om fysiek in te spannen, en mentaal te ontspannen, maar veel mensen nemen die tijd na - en zeker tijdens - het werk er niet voor. Het leven heeft al zoveel verplichtingen, en self-care (fysiek en mentaal) komt vaak laag op de prioriteiten lijst.
Dat patroon wil ik doorbreken. Met bedrijfsyoga kan ik mensen een perspectief bieden dat self-care heel belangrijk is. 'You can't pour from a cup that is empty'.
Merk jij dat je personeel vermoeid, gestressed en niet vitaal is? Let's work together!