yogastudio soest

De studio vinden

De studio van We Do Yoga is op een schattig boerderij erf in Soest - makkelijk bereikbaar vanuit Baarn en Amersfoort!

1. Rij Peter van den Breemerweg in (vanuit Soest)
2. Sla de Hooiweg in (eerste zijstraat aan de linkerkant)
3. Rij de eerste ingang in aan de rechterkant (op de brievenbus staat 1c)
4. Rij helemaal langs de 3 omgebouwde boerderijschuren en parkeer naast de schuur op het grasveld of op de Hooiweg als het druk is.

We Do Yoga is te vinden in het gebouwtje aan de rechterkant aan het grote grasveld (de een na laatste deur)

Peter van den Breemerweg 3, Soest

Laat van je horen!

Stel al je vragen - je krijgt zo snel mogelijk een reactie

Naam:*
E-mail:*
Opmerking:*
Bewijs dat je geen robot bent!

Ps. Check je Spam folder, het kan zijn dat de reactie mail daar terecht komt.

Zomervakantie bij We Do Yoga

Tijdens de zomervakantie gaan de lessen bij WDY gewoon door. Van zaterdag 28 juli tot maandag 6 augustus is er een aangepast rooster waarbij Anne geen les geeft i.v.m vakantie en staan er worden er minder lessen gegeven. Het actuele rooster kan je via je account inzien.

Anne Does Yoga

Ik ben Anne en ik heb eind 2015 We Do Yoga opgezet als blog om mijn liefde voor yoga met de wereld te delen. WDY is een plek waar ik conversaties aan ga over yoga, over bewustzijn en over zelfontwikkeling. Het is een plek waar ik hoop je te inspireren om zachter voor jezelf te zijn, licht te zijn en dichterbij jezelf te komen.

De We Do Yoga yogastudio heb ik in 2016 opgezet en ik geef sindsdien dagelijks yogalessen en regelmatig workshops.

Als gedreven yogi ben ik altijd bezig met mijn eigen groei op het yoga pad en heb ik tot nu toe (naast vele workshops) 500 uur aan yoga opleidingen gevolgt: Hatha en Zwangerschapsyoga in Nederland, en Kundalini yoga in India.

Ik hoop je snel in mijn lessen te zien!

Liefs,
Anne