40 dagen Projection and Protection from the Heart

Bij We Do Yoga kan je meedoen met 40 dagen meditatie uitdagingen. Elke 40 dagen doen we een nieuwe meditatie, want 40 dagen 1 meditatie doen heeft een ontzettend krachtig effect. Lees is het blog De kracht van 40 dagen mediteren waarom we dat doen in Kundalini yoga.

Projection and Protection from the Heart: Aad Guray Nameh

Het is tijd dat we wat meer vanuit ons hart gaan leven. Het is tijd dat we onszelf de kans geven om meer te voelen wat we willen geven en ontvangen in ons leven. En dat is precies wat we de komende 40 dagen gaan doen met deze mooie meditatie voor het hartcentrum.

De meditatie werkt op de arcline (een van de 10 energetische lichamen), projection (het uitstralen van je energie) en creëert een beschermveld om je heen. Het geeft je kracht en zelfverzekerdheid om meer te leven vanuit wie je bent, meer vanuit liefde in plaats vanuit angst. Yogi Bhajan zei over deze meditatie dat het de wolken van twijfel wegneemt en ons openstelt voor begeleiding.

De meditatie is simpel maar krachtig! We zingen de Mangala Charn Mantra en bewegen de handen in prayer mudra van het hartcentrum naar buiten in een vloeiende, zachte flow. Let op: de duimen zijn gekruist.

Mantra:
Aad Guray Nameh
(I bow to the Primal Wisdom)
Jugad Guray Nameh
(I bow lo the wisdom through the Ages)
Sat Guray Nameh
(I bow to the True Wisdom)
Siri Guru Devay Nameh
(I bow to the great unseen Wisdom)

Oefen deze meditatie 40 dagen en wanneer je een dag overslaat, begin je weer opnieuw!
Pak het filmpje erbij, zoek een comfortabel plekje & let’s meditate!

Leave A Comment